Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

E-handel sker på telefonen

En hel del internet selskaber yder nu om stunder en hel del forskellige leveringsudgaver. Den mest benyttede er lige nu levering til en pakkeshop, fordi du på den måde nemt kan hente produkterne når du har mulighed for det. Den er jo rigtig let gængelig, og endda også den prisbilligste leveringsmanér.

Du bør derudover overveje at få varerne leveret til dit hus eller ud til dit arbejdes adresse. Fragtformen viser sig oftest en tak mere pebret, men ydermere ekstremt hensigtsmæssig. Den mest prisbevidste leveringsmanér er dog at du selv henter produkterne, som dog står og falder med at du lever nærved online forretningens bopæl.

Fragtperioden kan i nogle tilfælde være ultra essentiel når man skal bruge din ordre med det samme, og herved er det selvfølgelig fornuftigt at man ser nærmere på den estimerede leveringstid på den respektive vare.

Masser af internet butikker tilbyder dag-til-dag levering på deres primære varer, som dog står og falder med at orden realiseres før et fast tidspunkt, sådan at de garanteret kan nå at få ordren ud af døren inden personalet tager hjem.

En række online selskaber garanterer fragt uden betaling, men oftest gælder det kun hvis du bestiller for en konkret pris. Alternativt skal man vælge den mest betalelige løsning til levering, som i mange tilfælde – hvad end du bor nær Fredericia, Holbæk eller Brande – vil være at få kørt din pakke til et udleveringssted.

Vi anbefaler at du sonderer netbutikkens ratings

Det er særdeles let gængeligt for alle at finde de bedste priser i blandt forskellige online varehuse hos https://voresgaver.dk/ og for det har langt de fleste online varehuse fundet det uundgåeligt at nedsætte udsalgspriserne på specielt deres bedst i test produkter – til børn og babyer, og samtidig også til kvinder og mænd – betragteligt, og endda nogle gange tilbyde gebyrfri levering.

Det kan dog alligevel vise sig tiden værd at analysere diverse netshops efter rabatkoder forud for at du bestiller, således at du er sikker på at skaffe sig den mest betalelige pris.

Man må alligevel være så påvagt, at ifald en internet shop forhandler bedst i test varer til salg for en udsalgspris der er uforståeligt favorabel, så kunne det ofte være et signal om en uærlig internet webshop. Køb med gængse betalingskort er på den anden side inkluderet i et reglement, der forsvarer dig som køber imod svindlende forhandlere på nettet.

Vi foreslår generelt køb med betalingskort eller mobilbetaling. Som et alternativ burde du udnytte en afdragsordning fra f.eks. ViaBill, forudsat du tilstræber at betale betalingen over en længere periode.

En indikation om at internet shoppen opfylder dansk lovgivning

Forinden folk bestiller i en shop på nettet kan de når alt kommer til alt kigge på e-shoppens forretningsaftale, dog er det i mange tilfælde ikke super interessant.

Et alternativ kunne derfor være at efterse om e-handlen er verificeret af e-mærket, hvilket ofte er en antydning af at internet forretningen anerkender de danske retningslinjer, samt at internet forhandleren hyppigt tilses af sagkyndige der har den nødvendige knowhow om vilkårene på området. Desuden får du lejlighed til hjælpende service, ifald du skulle få dilemmaer som følge af din ordre.

Få leveret til din hjemmeadresse eller til dit arbejde

Trustpilot fører til sådan set passende løsninger til at læse en stor gruppe tidligere køberes ratings og af den grund stiller vi forslag om, at du analyserer online forretningens kritik forud for at du bestiller.

Facebook giver dig lignende ganske anstændige metoder til at få indblik i internet selskabets kundetilfredshed. I øvrigt møder vi en del e-handler hvor folk kan sammensætte en anmeldelse af ordreforløbet, hvilket på samme måde burde tages i brug til at bedømme kundetilfredsheden.

Hjemmesiden finansieres af reklameindtægter. Vi arbejder sammen med en række internet firmaer og annoncerer deres produkter, og høster betaling såfremt en af de besøgende på vores side foretager en ordre.

Informationer angående tilbud og e-firmaer opretholdes fra tid til anden, men vi ønsker ikke at tage ansvar for justeringer der eventuelt er implementeret siden vi senest opdaterede vores oplysninger.