Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Shopping via nettet vokser kraftigt

En række internet firmaer tilbyder nu diverse forskellige muligheder for fragt. En yndling er på nuværende tidspunkt at få leveret til et udleveringssted, og så kan du blot hente de bestilte varer når der er tid til det. Leveringsformen er nemlig rigtig hensigtsmæssig, og ofte ligeledes den mest betalelige løsning til levering.

Adskillige online shops frembyder levering på næste hverdag på de fleste varer, der dog betinges af at ordren laves inden et besluttet tidspunkt, således at de højst sandsynligt kan nå at få produktet skippet afsted inden medarbejderne har fyraften.

Nogle e-shops i Danmark byder på fragt uden betaling, men tit er det under betingelse af at du indkøber for et fastsat beløb. Som alternativ må man tage den mest betalelige leveringstype, hvilket typisk – uanset om du befinder sig nær Kolding, Hobro eller Fredensborg – er at få fragtfirmaet til at levere ordren til et udleveringssted.

Få leveret til din lejlighed eller til dit arbejdes adresse

Det har vist sig at være ret let for almindelige mennesker at sammenligne priser i blandt flere online virksomheder på shopernst.dk og så har flere internet shops været tvunget til at tvinge prisniveauet på deres produkter – til piger og drenge, og samtidig også til damer og herrer – voldsomt, og endda nogle gange garantere levering uden gebyr.

Men det kan trods alt vise sig fordelagtigt at inspicere nogle internet forretninger efter rabat forinden du køber, sådan at du ikke er i tvivl om at opnå den mest attraktive pris.

Man bør ikke desto mindre være så påpasselig, at såfremt en internet handler forhandler produkter til en pris der er urealistisk overkommelig, så kan det ofte være et faresignal om en bedragerisk e-butik. Betalinger med kort er ikke desto mindre omsluttet af et lovbud, hvilket garanterer folk imod uægte forretninger på nettet.

Vi går generelt ind for kortbetalinger eller mobilbetaling. Alternativt bør du overveje en afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, hvis du efterspørger at dække pengene af flere omgange.

Forinden folk køber hos en netbutik bør man sådan set se på forhandlerens regler, dog er det normalt et omfattende arbejde.

En anden løsning kan derfor være at undersøge om online virksomheden er tilsluttet e-mærket, grundet at det typisk er en garanti for at online firmaet efterkommer de opstillede regler, tillige med at e-shoppen undertiden besøges af eksperter der kender bestemmelserne på området. Desuden tilbydes du chance for assistance, ifald du møder vanskeligheder ved din ordre.

Tilsvarende kan det anbefales at man er sat ind i de grundlæggende bestemmelser i forbindelse med ordren, fx hvilken returpolitik netshoppen lover. I relation til det er det tilmed afgørende, at man permanent beholder sin faktura e-mail, så man en anden gang vil kunne bekræfte bestillingen, om man skal shoppe til en mand eller kvinde.

Leveringstidspunktet er jo virkelig bestemmende

Trustpilot indebærer fuldt ud tiltalende muligheder for at gennemgå diverse tidligere kunders ratings og derved anbefaler vi, at du gennemgår e-butikkens ratings inden du handler.

Facebook tilbyder lignende uden sammenligning pæne muligheder for at få et kig ind i online butikkens kundetilfredshed. Foruden det ses en del online butikker som gør det muligt at skrive en vurdering af købsoplevelsen, hvilket ligeledes må benyttes til at få et indtryk af hvor glade kunderne er.

Vores hjemmeside finansieres af reklamer. Vi arbejder tæt sammen med en gruppe e-forretninger hvori vi fremviser forretningernes produkter, og indkasserer godtgørelse såfremt en bruger fra vores side gennemfører et køb.

Informationer omkring tilbud og forhandlere på nettet værnes om ofte, men vi giver ingen garanti imod reguleringer der måtte være udført siden vi sidste gang opdaterede vores oplysninger.